Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/dorpsraadbergenaanzee.nl/httpdocs/libraries/src/Document/HtmlDocument.php on line 480

De www vereniging Dorpsraad Bergen aan Zee is opgericht op 27 juni 2001 door Cees Biemond, Ernst de Groot en Aycke Smook, in samenwerking met de bestuursleden Dirk Majewski, Ellen Markusse - Vollenbrock, Stella Schrijver - van Velthoven, Trees Smulders - Meyer en Ton van Voskuilen.

Het doel van de Dorpsraad is de belangenbehartiging van de bewoners van Bergen aan Zee.
Om dit doel te bereiken, probeert de Dorpsraad de wensen en de verlangens van de bewoners te inventariseren. Dit doen wij door middel van de Algemene Leden Vergaderingen en de website.
Wij streven naar een gemeenschappelijk standpunt waarbij het algemeen belang van Bergen aan Zee en de bewoners voorop staat.

 

Bestuursleden:
Het bestuur van de Dorpsraad bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, notulist en twee of meerdere medebestuursleden.
Elk lid kan met zijn/haar vragen, ideeëen of problemen contact opnemen met één van de bestuursleden, of via de website communiceren.

Helaas heb ik zeker weet het niet. Maar de eenvoudigste en smakelijke manier om een hapje met voordeel voor de gezondheid zal kamagra jelly. Maar niemand kan winnen kamagra oral jelly vandaag of morgen of in de verre toekomst Daarom wetenschappers zijn niet verkeerd.