Vergaderdata

Om ons doel te kunnen bereiken, is het belangrijk dat de bewoners van Bergen aan Zee aanwezig zijn op de Algemene Leden Vergadering. Tijdens deze vergadering wordt besproken waar de Dorpsraad zich mee bezig houdt en waar de Dorpsraad zich in de toekomst mee bezig gaat houden. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om op- en aanmerkingen te maken waardoor de Dorpsraad op de hoogte is van wat er onder de bewoners leeft.  Hieronder ziet u, buiten de datum van de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering, de geplande data voor de bestuursvergaderingen. Mocht u onderwerpen hebben die u graag door het bestuur besproken wilt zien, dan kunt u dit kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Leden Vergadering 2017:

Vrijdag 14 april

Vrijdag 17 november

Bestuurvergaderingen 2017:

Vrijdag 19 mei

Extra vergadering 2017

Maandag 26 juni: Bouwplannen Bergen aan Zee

De notulen van de laatste Algemene Leden Vergadering worden per e-mail verspreid en zullen zo spoedig mogelijk na de vergadering te lezen zijn op de website: Dorpsraad → Notulen laatste Algemene Leden Vergadering.