Afscheid voorzitter Stella Schrijver

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 18 november 2017 heeft Stella Schrijver afscheid genomen als voorzitter van de dorpsraad. We zijn haar dankbaar voor alle goede dingen die zij heeft gedaan en haar tomeloze inzet en hart voor het dorp.
Stella heeft de afgelopen 12 jaar bijna onafgebroken deel uitgemaakt van het bestuur van de dorpsraad, waarvan het grootste deel als voorzitter. Stella was en is altijd van al het reilen en zeilen in het dorp op de hoogte. Haar ziel en zaligheid heeft zij altijd gelegd in het welzijn van het dorp en het welbehagen van haar inwoners.
Tevens is Stella een graag geziene gast bij de gemeente Bergen, waar zij haar weg moeiteloos wist te vinden. Voor het bestuur is zij een enorm sterke schakel die haar bestuursleden goed kende en met allen afzonderlijk ook een goed contact had. Zij wist van elk bestuur een eenheid te maken, zodat samen bergen werk verzet kon worden; Denk aan de tweede huizen affaire, het dwangbevel op Monsmarem, het verwijderen van de pijl borden langs de zeeweg en vergeet uiteraard het verzorgen van de jaarlijkse kerstboom niet! Stella had in alle zaken altijd een stevige vinger in de pap!

Stella, we zullen je ontzettend missen, maar we hopen oprecht dat je zult genieten van de vrije tijd die je nu hopelijk over zal houden. Wij zullen in jouw voetsporen het besturen van de Dorpsraad naar eer en geweten voortzetten. Heel veel dank voor alles!

Cees Roem feliciteert Stella